Gastenboek

Direct contact? 0314-741741

Review plaatsen

8,0

Onze Reviews

9,0

J.Leuninge

Het was een leuke activiteit tijdens ons diner met de familie.

Het fanatisme in onze familie werkt mee om het spel te laten slagen.

10,0

Laura

Spel moord aan boord gespeeld. Heel leuk, begeleider had veel geduld en veel humor! Voor herhaling vatbaar!

9,0

Claire Klarawe

We hebben samen met ons team collega’s een heerlijke avond gehad. Het moordspel was leuk om te doen en het eten was lekker. Al met al een geslaagd uitje

9,0

Andre

Leuk spel en setting. Genoten met zijn alle!

9,5

Janine van ‘t Wout Hofland

Heel leuk spel, enthousiaste begeleiding, leuke puzzels om op te lossen en door het spelen in teams was er sprake van fanatieke onderlinge competitie. Aanrader!

8,5

Jossy van den Boogaard

Hilarische avond gehad, en ons brein flink laten kraken! Het diner zelf werd bijzaak; het enige dat telde, was de moordenaar ontmaskeren!! Aanrader!

8,0

Gerda van Dijk

Leuke quizmaster, verraadde niets tijdens het spel. Goed gedaan

9,5

Katrien Treast

Super activiteit voor team building ; top begeleidt door Dennis!

10,0

Sanne

Het was een hele leuke dag, super goede begeleiding gehad van Burak. Wij waren met een groep vrouwen gevarieerd van leeftijd. Iedereen heeft zich goed vermaakt.

8,0

Jaap kruizenga

Zojuist een geweldige moorddiner in de Drie Gezusters door Kevin kijvekamp van TB Events georganiseerd. Mooie activiteit en heerlijk gegeten. Een echte aanrader.

9,5

Anouk

Wij waren met 25 en alles was super verzorgt het was een erg leuke avond met veel plezier boor iedereen. Het is echt een aanrader en zou dit zeker nog eens doen! Ook onze quizmasters waren super enthousiast al met al een super personeelsuitje dat ik iedereen aanraad!

9,0

Ben Swartjes

We hebben een hele gezellige avond gehad met een vermakelijk spel tijdens het diner. Een aanrader.

9,0

Bruno De Hondt

Super origineel om een Cluedo style escape opdracht met familie en vrienden tijdens een lekker diner met fabuleus uitzicht op de vismarkt in Mechelen mee te maken. Zeker een aanrader!!

9,0

Bruno De Hondt

Super origineel om een Cluedo style escape opdracht met familie en vrienden tijdens een lekker diner met fabuleus uitzicht op de vismarkt in Mechelen mee te maken. Zeker een aanrader!!

10,0

Roosje

Super leuke middag met collega's

10,0

Simone Brekveld

Heel erg genoten met ons team. Gelukkig maar een beetje fanatiek allebei!

8,5

Fiducre

Super in elkaar gestoken, veel plezier gehad met de collega’s Vonden de videos tof in elkaar gestoken. Tof dat de activiteiten niet allemaal zittend waren. Leuke attributen bij het toneelstuk

8,0

Jeroen

Wij hebben een ontzettend leuke interactieve avond gehad met allerlei opdrachten tussen de gerechten door. Goede en enthousiaste begeleiding.

9,0

Rieneke van Breugel

Leuke ervaring in Rotterdam. Veel moeten samenwerken tegen een klikkende klok.

Goed georganiseerd, zeker aan te raden!!

7,5

Marischka Vos-Veraart

Het spel was heel leuk, het eten was echt heerlijk, maar de locatie bij Dudok was minder. De zaal boven was ongezellig en dat kwam vooral door de verlichting. Is makkelijk op te lossen! Maar al met al toch een geslaagd uitje!

10,0

Tine Pellens

Super spannend spel, waarbij Sharon ons als team van collega’s met heel veel enthousiasme heeft begeleid. Ideaal om je speurneus in te zetten en je collega’s op een andere manier te ontdekken.

8,0

Marieke

We hebben met ons team een geweldige, spectaculaire, moordlustige strijd gespeeld.😄 Jordi onze spelbegeleider; gaf tips waar nodig, maar net niet teveel! Dank voor de leuke avond!

8,0

Peggy verschoore

Toffe activiteit zelfs bij regenweer

7,0

Cyrille Maertens

Het was een fijne avond, leuke combinatie tussen eten en spel. Hadden wel verzacht dat het iets moeilijker zou zijn. Jordy heeft ons goed begeleid bij het spel.

8,0

Priscilla

Erg leuk spel. Teksten gaan wel snel is soms moeilijk te volgen voor de wat oudere in de groep. Tot het laatste moment twijfelden we over de dader. Uiteindelijk toch de goede weten te vinden. Fijn dat Xavier zoveel geduld had met onze groep.